סדנאות

אנחנו מלווים אתכם משלב התכנון ועד הטמעת הבישול והאירוח בחוץ בשיגרה שלכם

בחרנו במטבחי WWOO אחרי שנים של בישול ואירוח מקצועי בתנאי חוץ. עולם התוכן, הכולל שיטות עבודה המותאמות לחוץ, ניהול חום במתקניי בישול לקבלת אירוח משובח ונטול מאמץ. בחירת כלים לעבודה והגשה בחוץ. כל אלה מוגשים לכם במסגרת עולם התוכן שלנו.

כל לקוחות מטבחי החוץ שלנו עוברים סדנת בישול חוץ אצלנו בחצר

סדנת תפעול:

עם סיום בניית מטבח בחוץ שלכם, תקבלו הזמנה להשתתפות בסדנת תפעול שתעזור לכם ותכניס אתכם לשגרת עבודה וניהול חום בחוץ.

מה בסדנה?

הסדנאות שלנו הן חגיגה אמיתית לחובבי הבישול והאירוח. אנו מציעים טעימה מחוויית בישול חוץ, בכל עונות השנה תוך התנסות מעשית בשימוש ותפעול מטבח WWOO.

את הסדנאות מעבירה היזמית, הבעלים והשפית מיכל קורן, החיה בישול ואירוח שנים רבות. מיכל הקימה ונצחה על הפינה הקסומה בכפר הס שהתחילה כ"כד קפה" והפכה ל"חגיגה בכפר" שם התמחתה בבישול חוץ תוך שימור וטיפוח מסורות בישול חוץ ים תיכוניות.

במהלך הסדנה יחוו המשתתפים את מטבח החוץ המאובזר ויכינו מנות ייחודיות, מחומרי גלם עונתיים, המנצלים את מתקני בישול החוץ, גרילים, קמאדו גריל, טבון ומדורת גן, ויצרו אירוח שכולו תחת כיפת השמים.

התפריט מתגוון לפי עונות השנה.

מקסימום המשתתפים בסדנה : 12.

כמה זמן אורכת סדנה?

הסדנה אורכת כ 4 שעות בהן נלמד לארגן ולהכין מגוון מנות בפרק זמן קצר. חומרי הגלם בהם נשתמש הם: בצקים, ירקות, פירות, גבינות ודגים וכן, ינתנו הנחיות לטיפול בבשר.

 

רוצים לשמוע עוד על הסדנאות שלנו?