×

פרוייקטים

מטבח יוצר

עוד לא ידעתי מה עומד לפתחי, ביום בו עירית בירן מ NOW POTTERY הגיעה לחצר MY OUTDOORS , בסדנא פעילה, על מטבח פתוח. עירית, מצויידת במצלמה, עין בוחנת וקפדנית, ושקט ממוקד- סקרה את מטבח החוץ של WWOO ואת הנפשות הפועלות בתשומת לב רבה. עירית בחרה לבנות ולצייד עם MY OUTDOORS את מטבח החוץ שרצתה לבנות.…
<< קרא עוד

פילה שסק בסירופ מי פריחת הדרים

הבחירות האינטואיטיביות שלנו, המתייחסות למקום, לזמן, לעונה, לזמינות ולהישג יד, אוצרות בתוכן איכויות חיים שמדהים כמה הן זמינות להשגה. כאלה הם השסק ופריחת ההדרים, ששניהם מתוזמנים לעכשיו עכשיו: בחצר ביתינו, אצל השכנים, בפרדס ליד או אצל הירקן. שני חומרי גלם המייצרים טעם, חגיגיות ושמחה המצטרפים למניפת הטעמים והמראות המקומיים, כשהכל זמין תוך כדי תנועה מקומית…
<< קרא עוד

דג ים טרי עם רוטב LADOLEMONO

מרכיבי ההשראה שמלווים אותי בחשיפת הקסם שבחיים בחוץ בארץ, הם החל במיקומינו המזרח ים-תיכוני, במזג האויר, דרך חמריי הגלם המקומיים, ובתרבויות השכנות הסובבות אותנו. כל אלה הופכים את מסורות המטבח היווני לאקטואליות במיוחד עבורי. בהשראת השף היווני Michael Pasilakis בשמירה על איכויות הדג השלם, אחרי שהוצאה ממנו האדרה, השילוב עם חמאה המתובלת בזיתים, גרירת לימון…
<< קרא עוד

אבקת זהב הדרים

פרוסות פרי הדר יבש, "אבקת זהב" מבושמת לתיבול עוגות, קינוחים ובשרים. חום מומלץ:50-120 מעלות מה נדרש? כל כמות של פרי הדר בשל, שטוף ופרוס עם הקליפה לפרוסות בעובי 0.5 ס"מ. מגש מתכת דק המתאים לגודל שטח הצלייה/אפייה של המתקן שלכם. איך מכינים? מניחים את פרוסות הפרי בשכבה אחת על המגש מניחים על רשת הקמאדו גריל/רצפת…
<< קרא עוד

פקאן מומלח וקלוי

אגוז פקאן קלוי בתנור- מחזיר רבים מאיתנו לפינוק מבית סבתא. מסוג ההפתעות שנעלמות בימינו, כשמשאב הזמן תמיד מרגיש חסר. הגילוי המחודש של הפקאן המומלח, בעקבות השימוש בחום הדועך שמפיק הקמאדו גריל/טאבון- הוא ממש מסע בזמן וגילוי משמח. רכיבים: 1 ק"ג אגוז פקאן שלם וטרי 1/2 כוס מים חמימים 1 כף שטוחה מלח גס 1 כפית…
<< קרא עוד

מירי בון

ההכרות ראשונה שלי עם מירי בון היתה, כשחלקנו שתינו, מקום של כבוד-"עונות שכנות" בספרה הנפלא "חיים ים תיכוניים" של ליאת הדס. מירי קיבלה את עונת האביב ואנוכי את עונת הסתיו-נפגשנו בהשקת הספר. מירי שוחחה עם חברה בטלפון ואשרה באזניה, שכרגע נמצאת בחצר המטבחים MY OUTDOORS לצד מטבח החוץ שבחרה למקם ולבנות בחצר ביתה. כך נודעה…
<< קרא עוד

עוגת 14 קראט

עוגת 14 קראט היא אחת העוגות המיתולוגיות של מיכל קורן מימי "כד-קפה". מי שמכיר-כבר מכור. העוגה מתאימה מאוד לט"ו בשבט: עשירה, נימוחה ומתוקה אבל לא מתוקה מידי. המתכון מתאים לתבנית קוגלהוף או אינגליש קייק מרכיבים: 300 גרם סוכר חום 150 גרם דבש 4 ביצים 420 גרם קמח רגיל (או תערובת של קמח כוסמין וקמח רגיל)…
<< קרא עוד

המטבח שלנו

איך נפלה ההחלטה על מטבח חוץ של WWOO? שנים ארוכות של בישול ואירוח חוץ למאות אורחים-כשחווית הגילוי וההפתעה של המשתתפים, נוכח תהליכי בישול והכנה גלויים ונגישים לכולם, הפכו למוקד האירוע. המפגש של אורח ומארח, כשצוות עובד באווירה נינוחה, כי הכל קורה בחוץ, נגיש, פתוח ומדיף ניחוחות, הניעו אותי לפעול לממש את החוויה ב"מגרש הביתי". לאפשר…
<< קרא עוד

מטבח בשרון

המשפחה לפני שנים, התארחה אצלינו ב"חגיגה בכפר", וזכיתי לבשל להם בחוץ. טעם הארוח המלווה בניחוח אש בוערת ובישול שכולו חוויית חושים בחוץ, ליווה אותם כהשראה, כשהחליטו לרענן ולהכניס חיים לחצר הבית- בחזית האחורית. מעצב הגינות מוטי לביא, ליווה אותם והקפיד לשמר את נוף השרון בחצר, בבחירת עצי ההדר וצמחייה טבעית שנכנסה לגינה, מחזקת את הקשר…
<< קרא עוד

מטבח הפרלמנט

המשאלה היתה להפתיע את בן הזוג ואב המשפחה במעטפת ראוייה שתיתן מענה לשתי תשוקות, בישול ואיסוף חברים למפגשיי "פרלמנט" קבוע. בבחירת המיקום למטבח, נלקח כנתון יכולת מטבח החוץ מבית WWOO, לשמש כקו גדר מודולרית, התוחם את חצר הבית ויודע לעלות לגובה, ומנוצל למידוף שימושי ואסתטי. המטבח צוייד בטאבון נונו פפה, מקרר , כיור וגריל קיים.…
<< קרא עוד

חייגו עכשיו
נווטו אלינו