×

אבקת זהב הדרים

פרוסות פרי הדר יבש, "אבקת זהב" מבושמת לתיבול עוגות, קינוחים ובשרים.

חום מומלץ:50-120 מעלות

מה נדרש?

כל כמות של פרי הדר בשל, שטוף ופרוס עם הקליפה לפרוסות בעובי 0.5 ס"מ.

מגש מתכת דק המתאים לגודל שטח הצלייה/אפייה של המתקן שלכם.

איך מכינים?

מניחים את פרוסות הפרי בשכבה אחת על המגש

מניחים על רשת הקמאדו גריל/רצפת טאבון החמים.

סוגרים את פתח ההכנסה ובודקים פעם אחת לאחר כ 30 דקות-להבין את החום, ולהבטיח שתהליך הייבוש קורה לאיטו-משמר צבע ולא נחרך.

כשפרוסות הפרי קשות ויבשות-לצנן.

לשמור פרוסות או שברי פרוסות בקופסא אטומה או לטחון בפוד עד לקבלת "אבקת זהב".

שימושים: תוספת לעוגות פרי בחושות, ליוגורט, תיבול ארומטי לקדרות בשר, תיבול לעוגיות.

No Comments Yet.

Leave a comment

חייגו עכשיו
נווטו אלינו